Kirazlık Cumhuriyet İlkokulu
KİRAZLIK KÖYÜ YUVA MH. MEVKİİ YUVA MH. KÜME EVLERİ KIRAZLIK CUMHURIYET OKULU BLOK NO 79 TORUL / GÜMÜŞHANE

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitimin kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmak,öğrenci sayısını ve kalitesini yükseltmek,öğrencileri iş ve hizmet sektörünün ihtiyaç duyduğu alanlara göre yetiştirmek gelişen teknolojiye uyum sağlayan öğretmen,veli,yardımcı personel Teknisyen öğrencileri en üst seviyeye çıkartarak her türlü imkanların sağlanmasıdır.

BAŞARILAR

*2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kaliteli Okul Dalında İl 3.cülüğü 2011/2012 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kaliteli Okul Dalında İl 2.cülüğü
Öğretim Şekli :Normal/Taşıma Merkezi

Normal/Taşıma Merkezi